Specialister på uppdragsbaserad försäljning

Säljbolag i Stockholm

Deeals är ett ungt och modernt säljbolag baserat i Stockholm med fokus på att leverera långsiktigt stabila och ökande intäkter till våra kunder över hela Sverige. Våra medarbetare har mångårig erfarenhet av kvalitativ försäljning mot alla möjliga branscher. 

Så jobbar vi

Deeals arbetar med att skapa långsiktiga resultat och med hela säljuppdrag eller delar av säljuppdrag och digital affärsutveckling. Vårt säljarbete kännetecknas av positivism, energi och att aldrig någonsin översälja. Vi skapar stabila kundrelationer och långsiktigt hållbara resultat.

Ni kan outsourca försäljning till oss. Vi har mycket stor erfarenhet av mediaförsäljning, komplex tjänsteförsäljning samt rekrytering inom flera olika branscher, privat samt offentlig sektor. Exempelvis inom vård, skola, privat näringsliv på olika bolag såsom Skoljobb.se och medrek.se.

Deeals har +10 års erfarenhet och grundades 2022 med målet att bli det mest uppskattade säljbolaget i Stockholm och Sverige. Vår approach är att vi inte bara tar säljuppdrag utan kombinerar dem med affärsutvecklingsuppdrag.

I genomförandefasen tar vi ofta på oss att också agera säljbolag åt våra kunder. Oftast gör vi både affärsutveckling och tar hand om säljarbetet.

Deeals är ett säljbolag i Stockholm med kunder över hela Sverige.