Deeals grundare har mångårig erfarenhet av försäljning och affärsutveckling inom privat näringsliv och offentlig sektor. Nedan några uttalanden från nöjda kunder.

 

Deeals har skapat helt nya intäktsströmmar till Motivation.se och dessutom tagit hand om all säljbearbetning åt oss sedan 2019. Jag rekommenderar alla som vill utveckla sin försäljning att samarbeta med Deeals. De är professionella och levererar i alla delar.

Per Winblad

VD, Motivation.se

Vi tog hjälp av Deeals för att prospektera och marknadsföra vårt kommersiella erbjudande mot potentiella partners. På kort tid leverade Deeals flera nya samarbeten under viss tidspress. Dialog, uppföljning och resultat har varit långt över förväntan.

Babak Ashti

Grundare, Superior Challenge

Vi anlitade Deeals för att få ökad fart på säljbearbetningen under första halvåret 2019. Deeals gjorde ett utomordentligt gott jobb och jag rekommenderar dem varmt till alla bolag som behöver hjälp med säljarbetet.

Johan Hultgren

VD, Converdiant

Deeals arbetade med att kartlägga, kontakta och boka upp svårtillgängliga personer i beslutsfattande roller inom retail och e-commerce.
Vi är mycket nöjda med ett professionellt, metodiskt och väl utfört arbete. 

Emil Charpentier

VD/Grundare, Charpstar

Kontakta Oss